Privatlivspolitik på fordelsklub.dk-camp.dk

Personoplysninger videregives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved din indmeldelse eller senere opdatering af din medlemsprofil.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af vores fordelsklub.

Registrering og beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

Når du tilmelder dig DKCamping:ID Fordelsklub registrerer vi de oplysninger, som du afgiver. Det samme gør vi med de oplysninger, du afgiver på et senere tidspunkt fx., når du fx opdaterer din medlemsprofil.

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vi gennemgår løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Oplysninger du afgiver bruges til blandt andet til at indhente mere viden om vores medlemmer, samt til markedsføringsmæssige formål, for bl.a. at kunne målrette og forbedre den markedsføring, vi sender til vores medlemmer.

Du har adgang til en medlemsprofil-side, hvor du kan oplyse om dine interesser m.v. Dermed er du med til at bestemme, hvad DKCamping:ID Fordelsklub skal kommunikere til dig.

Kontakt vedr. personoplysninger
I det omfang, vi behandler personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig.

Hvis du ønsker oplyst, hvilke oplysninger, som er registreret om dig hos DK-CAMP, skal du henvende dig til os på info@dk-camp.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du henvende dig til os på samme e-mailadresse. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Dine personoplysninger vil blive slettet i vores kundedatabase, når/hvis du melder dig ud af fordelsklubben.

Du kan også til enhver tid få oplyst de oplysninger, vi har om dig i vores database. Ønsker du alle dine data slettet kan du også få det ved at kontakte os.

Vi forbeholder os retten til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Apple er ikke sponsor, hvis der på DK-CAMP’s App gennemføres konkurrencer eller lignende!

25. maj 2018

Nyheder
29 / 05 / 2019 Tilbud og Last Minute – nu kun til medlemmer af fordelsklubben

Det har længe været muligt for alle gæster på DK-CAMP’s webportal at søge efter...

Læs mere
11 / 04 / 2019 Påskeaktiviteter for hele familien

Så ... endelig - nu starter den nye campingsæson 2019.   Påsken er for mange ...

Læs mere
19 / 06 / 2018 Få masser af oplevelser i det danske sommerland

Ferie og oplevelser går hånd i hånd. Derfor tilbyder vi en række gode oplevelse...

Læs mere
19 / 06 / 2018 Har du oplevet vores nye hjemmeside?

DK-CAMP har lanceret nye muligheder på vores webportal for dig som gæst på vore...

Læs mere
Kontaktperson
image description
Hans Jakobsen